Islands Brygge 102, 3. TV., 2300 København S

Ser du mulighederne????

OBS! Åbent hus afholdes på Islands Brygge 104, 3. sal.

På papiret er det en meget stor 2 vær. lejlighed, men kan sagtens laves om til en stadig stor 3 vær. lejlighed.

Der er kræset om detaljerne og i bund og grund - kan man næsten ikke tro på, at man kan komme til at bo både så dejligt med en kæmpe stor tagterrasse og 2 altaner - samtidig med, at du bor i byen - og stadig et stille og meget roligt sted.

Gå en tur rundt hjørnet og du har en hyggelig cafe, som ligger ud til den "kunstige" strand, man har lavet på Islands Brygge. En sommeraften, som rummer alle muligheder. Og vil man blive hjemme og slappe af, kan man både fra sin stue ud over den ene altan - se Islands Brygge havneløbs smukke udsigt eller gå op på sin tagterrasse, hvor mulighederne er enorme for indretning med liggestole, udekøkken - ja kun fantasien sætter grænser.

Lejligheden er nyopført og har alt - hvad man ønsker sig når man flytter ind. Flot Unoform køkken, godt indrettet badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Du har mulighed for, at tilkøbe en p-plads i parkeringskælderen og der er lavet en aftale med Clever, hvis du har el-bil - du kan også læse mere vedr. el-biler og stander på følgende link hos Clever - ellers er du også meget velkomment til at kontakte os.