Samarbejdspartnere

Vi ved, at din flytning ikke kun handler om en underskrift på købsdokumentet. Det handler også om tusindvis af andre store og små opgaver, og vi vil gerne hjælpe dig så meget, vi overhovedet formår. Derfor har vi sammensat et helt hold af kompetencer, der kan hjælpe med at skabe overblik, tryghed og fremdrift i dit boligprojekt, hvis du ellers har lyst til det.
Så har du brug for én eller flere af følgende kompetencer, så videreformidler vi gerne kontakten til vores samarbejdspartnere:

Vi anbefaler CT Flyt og service

CT Flyt og Service
Tlf. +4569902323
www.ctflytogservice.dk
CT Flyt og service er et flyttefirma ud over det sædvanlige.
 
De forstår nemlig, at det ikke bare er tilfældige møbler, der flyttes fra én adresse til en anden, det er et hjem: Møblerne pakkes nænsomt ind, tøj hænges i transportable  garderobeskabe, malerier hænges op i den nye bolig - ja, hos CT Flyt og service kan de tage sig af flytningen ned til mindste detalje, hvis du gerne vil have det.
CT Flyt og service har i det hele taget fokus på ordentlighed, både når det kommer til kundeservice, flyttemateriel og forsikringer, og når det drejer sig om ansættelsesforholdene for det altid professionelle og smilende mandskab.
CT Flyt og service er Sweet-homes faste flyttepartner, som vi varmt kan anbefale.
Maria

Vi anbefaler Ingeman Fischer

Tlf. +4570701531
www.ingemanfischer.dk
IngemanFischer er et fagligt hus af arkitekter, konstruktører og ingeniører, der hjælper private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter.
 
Hos Sweet-home anbefaler vi IngemanFischer til alle kunder, der har brug for arkitekttegninger, en byggesagkyndigs vurdering af boligens stand og energiforhold - eller måske en ingeniørberegning på boligens bærende konstruktioner.
 
IngemanFischer er Sweet-homes dygtige og faste byggetekniske partner.
Maria